BOUWonderWIJS.pagina.nl

De ARCHI~FKAST

CD- / INTERNET BOUWPROJECTEN OVERZICHT

 

 

 

 

Project:   ‘De Engel’

 

(Klik HIER

 voor de overige beschikbare informatie betreffende dit bouwproject)

(Klik HIER voor  informatie over hetzelfde onderwerp, maar betreffende ándere gedocumenteerde projecten)          TRAPPEN 

De trappen en trapconstructies in het vluchttrappenhuis vanaf de 2e bouwlaag worden uitgevoerd in prefab beton en/of staal en voorzien van metalen traphekken en leuningen.

De vloer van het open buitenbordes wordt uitgevoerd in prefab beton met antislip profilering, waarlangs een metalen hekwerk bezet met veiligheidsglas wordt aangebracht. De deuren worden gemaakt in een zelfsluitende uitvoering, voorzien van glasopeningen met helder draadglas.

De vluchtdeur op de 2e bouwlaag biedt toegang tot het dak van de parkeerkelder, het aansluitende pad belegd met betontegels eindigt bij een prefab betontrap (tussen keerwand van metselwerk) die naar het voorterrein leidt. Tussen genoemde keerwanden wordt een metalen afsluitbare poort gemonteerd. Het pad wordt gedeeltelijk voorzien van een metalen hekwerk, bezet met veiligheidsglas. Nabij de open galerij van het trappenhuis wordt verticaal tegen de gevel een droge blusleiding gemonteerd.